Păstură naturală 100g

  • antistres (capacitate adaptogenă ridicată)
  • împotriva avitominoze
  • bună pentru anemii
  • surmenaj (oboseală cronica) fizic și mental
  • disfuncții hepatice.

36,00 lei

Descriere produs

Păstura este polenul depus în celulele fagurilor, dar care suferă o serie de modificări.
Astfel, în condițiile de stop, condiții referitoare la temperatura si umiditate, polenul suferă 3 etape de transformari biochimice:
  • în prima etapa sub actiunea microogranismelor, este consumata intreaga cantitate de oxigen
  • în a doua etapa, sub actiunea microorganismelor sa aiba loc o fermentatie lactica (acid lactic 3.2% din pastura)
  • a treia etapa, cea mai importanta, este etapa de transformare propriu-zisa a polenului in pastura sub actiunea drojdiilor cand pH-ul pasturii ajunge la 4-4.2
În urma acestor transformări, păstura rezultată este mult mai bogată în comparație cu polenul, în monozaharide, în vitamina K, în vitamine din complexul B.
Datoritî proprietatilor antibiotice a acidului lactic, păstura își păstrează proprietatile nutritive și curative în timp îndelungat.
Păstura este o sursa naturala pentru o larga paleta de vitamine. Astfel pastura are o valoare nutritiva si proprietati antibiotice de 3 ori mai puternice decat polenul.

 

Beneficii împotriva afecțiunilor:

  • de la stres (capacitate adaptogenă ridicată)
  • avitominoze
  • anemii
  • surmenaj (oboseală cronica) fizic și mental
  • disfuncții hepatice.
Toate aceste virtuți, păstura și le datorează vitaminelor, mineralelor, enzimelor și aminoacizilor esențiali continuți.