CUM PLĂTESC

INTRODU DATELE DE FACTURARE ȘI LIVRARE

În partea dreapta-sus a site-ului vei găsi o bandă neagră cu pictograma unui coș unde  va fi afișat în permanență numărul de produse din Coșul de cumpărături. Apasă această bandă, iar din modulul care se va deschide, apasă butonul „Finalizează”. În această pagina după ce vei completa datele de facturare și de livrare, vei putea opta pentru una dintre cele două modalități de plată: Plata ramburs sau Transfer bancar. Dacă la câmpul de cod poștal din modulul de livrare vei introduce un Cod poștal aferent zonei metropolitane Suceava, vei putea alege să ridici produsele de la sediul nostru, acolo unde vei putea achita cu Numerar sau cu Cardul.

#1. PLATA RAMBURS

Este probabil cea mai ușoară dintre abordări, urmând ca să efectuezi plata produselor și a costurilor cu expedierea și transportul, direct la curier, la momentul livrării.

#2. TRANSFER BANCAR

Pentru comenzile pentru care ai selectat această metoda de plată, expedierea produselor se va face imediat după confirmarea creditării contului APIS IMPERIUM GROUP SRL cu suma de plată, introducându-se astfel de la momentul plății un decalaj de 1-2 zile lucrătoare.

#3. PLATA CU NUMERAR

Se va face în această modalitate, fie la sediul nostru, dacă vei veni să ridici produsele, fie la o locație din zona metropolitană Suceava, dacă ai solicitat ca produsele să-ți fie livrate la o adresă anume.

#4. PLATA CU CARDUL

La sediul nostru poți achita cu cardul tău bancar, POS-ul acceptând cărțile de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit comanda ta va fi procesată imediat, bineînțeles fără comisionare bancară.